Zwembrillen: De beste Arena zwembrilen van 2022.

Zwembrillen: De beste Arena zwembrilen van 2022.

Arena is vandaag de dag één van 's werelds toonaangevende zwemmerken en de trotse sponsor van veel zwemmers van wereldklasse. Enkele grote namen zijn Adam Peaty, Sarah Sjostrom, Chad le Clos, en Katinka Hosszu, om er maar een paar te noemen.

Arena produceert een breed gamma van zwemuitrusting, waaronder techsuits, vinnen, kickboards, peddels, pull buoys, tassen, en natuurlijk- zwembrillen.

Competitieve zwembrillen, zoals deze Arena zwembrillen op onze lijst, zijn ontworpen om hydrodynamische weerstand te verminderen, evenals het verminderen van fysieke vermoeidheid door het verminderen van vermoeide ogen, terwijl de zwemmer wordt voorzien van zowel superieure frontale en perifere visie in het water.

Hier is een korte lijst van de door ons geselecteerde beste Arena zwembrillen-

    Arena Cobra Ultra
    Arena Cobra
    Arena Cobra Kern
    Arena Airspeed
    Arena The One


1. Arena Cobra Ultra zwembril.

 



We beginnen met de Arena Cobra Ultra zwembril. Dit is een van de meest populaire zwembrillen die er zijn met honderdduizenden zwemmers over de hele wereld die met deze zwembril het zwembad in gaan.

De Arena Cobra Ultras hebben onlangs een kleine upgrade gekregen, namelijk een anti-condens upgrade. Ze zijn er nu in 2 versies, de standaard Cobra Ultra en de Cobra Ultra Swipe zwembril, de anticondens versie.

Wanneer de bril beslaat kun je de anti-fog activeren door 5 keer met je vingertoppen over de binnenste lenzen te vegen terwijl de bril in het water ligt. Best cool...

Als we naar de details kijken, zien we een mooi laag profiel en hydrodynamisch ontwerp voor minder weerstand tijdens het zwemmen. De Cobra Ultras hebben ook een geweldig perifeer zicht, zodat je je concurrenten kunt zien zonder de stroomlijn te breken.

Ze hebben twee ingebouwde verstelbare siliconen bandjes en worden geleverd met verstelbare neusbruggen, zodat u ze aan uw voorkeur kunt aanpassen. De lenzen zijn gemaakt van hard spiegelend polycarbonaat en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ze zeer duurzaam zijn.

Wanneer je goed zorg draagt voor deze brillen, gaan deze jaren mee. Zelfs met intensief gebruik.

Over het geheel genomen is de Corba Ultra zwembril echt een zwembril van hoge kwaliteit met een goed hydrodynamisch ontwerp en is uitstekend geschikt voor zowel wedstrijden als training. Voor ons ook de nummer 1.


2. Arena Cobra zwembril.



De Arena Cobra zwembril is een andere geweldige zwembril van Arena, hij is niet zo "ultra" als de Cobra Ultras, maar hij zal de klus meer dan geklaard krijgen. De Arena Cobra zwembril heeft een slank en low-profile ontwerp en wordt geleverd met UV-schild, anti-fog, gespiegelde lenzen.

De zwembril heeft een echt stabiele en comfortabele pasvorm tijdens het dragen en wordt geleverd met verstelbare siliconen bandjes en verwisselbare neusbruggen. Het ontwerp is zeer hydrodynamisch en low-profile voor verminderde luchtweerstand tijdens het zwemmen.

Al met al is de Arena Cobra zwembril een geweldige zwembril met alles wat je ooit nodig zult hebben.


3. Arena Cobra Core zwembril.

De Arena Cobra Core zwembril lijkt sterk op de Arena Cobra Ultra zwembril, maar er zijn in feite duidelijke verschillen in de ontwerpen van de twee zwembrillen. De Cobra Core is een premium zwembril met innovatieve lenzen die een aquadynamische afdichting bieden en de luchtweerstand en turbulentie tijdens het zwemmen verminderen.

Ze hebben ook UV-bescherming en een anticondenscoating. De anti-fog komt echter niet in de buurt van de anti-fog technologie van de Cobra Ultra Swipe. De Arena Cobra Core zwembril biedt een breed gezichtsveld en heeft een laag profiel.

De neusbruggen zijn verwisselbaar en de bandjes zijn verstelbaar zodat de bril goed en comfortabel zit tijdens het zwemmen.

Al met al is het een geweldige zwembril met alle functies die u ooit nodig zult hebben. Deze zwembril is ook zeer geschikt voor zowel training als wedstrijden vanwege het comfortabele en hydrodynamische ontwerp.

4. Arena Airspeed zwembril.

 



De Arena Airspeed zwembril is ontworpen met een laag profiel en hydrodynamisch ontwerp.

De zwembril is voorzien van honingraat luchtdichtingen en heeft een zeer comfortabele en lichtgewicht pasvorm. Ze worden geleverd met 3 verwisselbare neusstukken en hebben een duurzaam ontwerp met hun polycarbonaat lenzen.

Over het geheel genomen is dit een zeer mooie Arena zwembril met een aantal goede eigenschappen en een geweldig ontwerp.


5. Arena The One zwembril.



Aan de andere kant van het spectrum hebben we de Arena the one zwembril. Deze zwembrillen zijn gebouwd voor comfort en een optimale trainingservaring en niet zozeer voor snelle zwemprestaties.

De zwembril heeft een zeer goede en waterdichte pasvorm en biedt u een kristalhelder zicht in het zwembad. De zwembril zorgt voor een goed gezichtsveld in het water waardoor je uiteindelijk op je top kunt trainen.

Over het geheel genomen is de Arena The One zwembril een geweldige trainingsbril. Ik zou ze echter zeker niet aanraden voor wedstrijden.


Hoe kiest u uw Arena zwembril: een paar dingen om te overwegen.

Voordat u uw Arena zwembril kiest, zijn er een paar dingen om te overwegen om de beste beslissing voor uw behoeften als zwemmer te maken.
Gebruik van de zwembril.

 

Wanneer u beslist welke Arena zwembril het beste voor u is, is het een goed idee om te kijken naar het doel van deze zwembril en waar u hem voor wilt gebruiken.

Als u uw Arena zwembril wilt gebruiken voor wedstrijden, dan moet u waarschijnlijk kijken naar een zwembril met een hydrodynamisch en low-profile ontwerp met een goed perifeer zicht. Racebrillen zijn over het algemeen technischer en hebben de neiging om de luchtweerstand zoveel mogelijk te beperken, waardoor ze soms een beetje oncomfortabel zijn.

Als u uw Arena zwembril wilt gebruiken voor training of recreatief zwemmen dan is het goed om te kijken naar zaken als comfort, verstelbaarheid, en stabiliteit van de zwembril in het water. Anti-fog kan ook een belangrijke overweging zijn aangezien het heel vervelend kan zijn om te trainen met een beslagen zwembril.
Type lens.

Een andere belangrijke overweging om rekening mee te houden bij het kiezen van uw Arena zwembril is het type lenzen. Er zijn drie soorten lenzen, namelijk gespiegelde of metallic lenzen, heldere lenzen en gekleurde lenzen.

Gespiegelde lenzen zijn ideaal voor zwemmers die trainen of racen in buitenzwembaden. Ze reflecteren het zonlicht en voorkomen dat de zon in uw ogen komt en uw zicht belemmert. Als u echter spiegelende lenzen gebruikt in een binnenzwembad, kan het moeilijk zijn om te zien omdat het relatief donker is.

Dit is waar heldere en lichtgekleurde lenzen van pas komen. Deze lenzen zijn ideaal voor zwemmers die hun zwembril in binnenzwembaden willen gebruiken. Ze zorgen ervoor dat u tijdens het zwemmen goed kunt zien zonder dat het licht te veel wordt verduisterd.

En tenslotte, om het beste van twee werelden te krijgen, kunt u overwegen om voor donkerkleurige lenzen te gaan. Deze lenzen zullen het zonlicht dimmen wanneer u buiten zwemt en nog steeds zicht bieden wanneer u in goed verlichte binnenzwembaden zwemt.
Pasvorm van de zwembril.

Het laatste aspect dat u moet overwegen bij het kiezen van uw Arena zwembril is de pasvorm. U moet een zwembril kiezen die goed past bij uw oogkassen om lekken of afvallen te voorkomen. Bijna alle Arena zwembrillen op onze lijst zullen de algemene bevolking passen, dus je hoeft je echt niet veel zorgen te maken.


Arena produceert een aantal echt hoge kwaliteit zwembrillen. Deze zwembrillen zijn een essentieel stuk zwemuitrusting met vele doeleinden voor ons als zwemmers. Ze zijn ontworpen om uw ogen te beschermen tegen chloor en andere chemicaliën in het zwembad, terwijl ze de luchtweerstand verminderen en u een optimaal gezichtsveld bieden.

In wedstrijden helpen ze ons om onze concurrenten te lokaliseren zonder de stroomlijn te breken, waardoor we uiteindelijk net dat beetje extra kunnen versnellen om de wedstrijd te winnen. Tijdens de training helpt een zwembril ons om onze bochten perfect te timen en om de grappige en angstige gezichten van onze teamgenoten onder water op te merken wanneer de coach ons een harde set geeft.

 

8 Best Arena Swimming Goggles To Stand Out In The Pool

In-text: (8 Best Arena Swimming Goggles To Stand Out In The Pool, 2022)

Your Bibliography: SwimCompetitive.Com. 2022. 8 Best Arena Swimming Goggles To Stand Out In The Pool. [online] Available at: <https://swimcompetitive.com/equipment/arena-swimming-goggles/> [Accessed 7 May 2022].